Tippek az elsős iskolatáska kiválasztásához

Szponzorált tartalom

Elsős iskolatáska

A szülők általában tanácstalanok szoktak lenni, amikor életükben először választanak a gyereküknek tanszereket. Szerencsére a taskagaleria.hu oldalon meg lehet nézni egy videót arról, hogy pontosan milyen elsős iskolatáska mellett érdemes dönteni.

A felvételből kiderül, hogy lényeges az anatómiai kialakítás, hiszen így a gyermek háta sokkal egyenletesebben kapja a terhelést. Előnyös, ha a kiválasztott modellen van kulacstartó és fényvisszaverő csík. Az elsős iskolatáska kiválasztásánál sokat számít a tömeg.

Ne nyomjon többet 1 kilogrammnál, hiszen a könyvek és a füzetek már így is elég nehezek. A hátrészt lehetőleg képes legyen átjárni a levegő az apró rések segítségével. Így a gyermek háta nem fülled be annyira a hordozásakor.

Fontos, hogy egy párnázott pánttal rendelkező modellre essen a választás. Jó, ha az elsős iskolatáska merevített alsó résszel rendelkezik, mert így strapabíróbb lesz. Annál jobb, minél több rekesz van a belső részben. Érdemes leadni a megrendelést, hiszen 10 ezer Ft felett ingyenes a kiszállítás.