A tökéletes születésnapi ajándék.

Szponzorált tartalom

férfi póló

férfi póló

„Mit is adjak a születésnapjára?” – nálam ez egy örök dilemma, legyen szó családról vagy barátokról. Nehéz kérdés, hiszen nem lehet mindig egy üveg itallal vagy egy csokival letudni. Nem is illik.
Nemrég jött az ötlet, hogy mi lenne, adnék nekik valami egyedit: mondjuk egy vicces pólót! Ez legalább mindig mosolyt csalna az arcukra. Mivel épp egy kerek születésnap előtt álltunk, úgy gondoltam, itt az ideje pólót rendelni.

A 30. születésnapra való férfipólót a lolmarkt.hu/ferfi-polo oldalról terveztem rendelni. Szeretem a LOLmarktot, szerintem remek cég. Korábban céges pólók készítése kapcsán ismertem meg őket.

Az oldalukon számos előre elkészített, azonnal rendelhető póló található. Én direkt a férfi pólókra mentem, ahol tematikusan rendezve vannak a felsők. Lehet rendelni szakma alapján, tulajdonság szerint, vagy akár kifejezetten egy-egy alkalomra is, mint ahogy én is akartam.

A születésnapos pólók nagyon tetszettek. Voltak humorosak is, komolyabbak is, de mind-mind kivétel nélkül olyan, hogy azt bármikor felvenné az ember az utcára is. Végül találtam egy nagyon jó pólót, amire az volt írva: „elmúltam 30, és még mindig ilyen jóképű, szerény és fenomenális vagyok”. Ez annyira illett Csabi „visszafogott” stílusához, hogy rögtön tudtam, ez lesz a tökéletes számára.

Kosárba is tettem, és indulhatott is a rendelés. Szeretem, hogy nem egy bonyolult folyamat náluk. Annyira felhasználóbarát a weblap, hogy az hihetetlen. Könnyen kezelhető, átlátható. Ha valami mégsem menne, az ügyfélszolgálat bármikor a rendelkezésünkre áll. Nem véletlen, hogy megkapták a „felhasználóbarát weboldal” minősítést is.

A futár jelezte előre, mikor érkezik a csomag, és pontosan, a megadott időben hozta. Amikor kibontottam, lenyűgözött a póló. Remek anyaga volt, és látszott, hogy a minta rajta egyáltalán nem egy gagyi, 2 mosás erejéig tartó ragasztott felirat. Ez olyan póló, amin ott marad a minta, amíg csak hordja majd Csabi.

Amikor átadtam, hatalmas sikert aratott. Mindenki nevetett, tudták, hogy tökéletesen eltaláltam, mit kell adnom. Az ünnepelt egész este a lolmarkt.hu/ferfi-polo oldalról rendelt felsőben vigyorgott. A LOLmarkt mindenki arcára mosolyt csal!