Árpád Pálinka nemes hozzávalókból

Szponzorált tartalom

Árpád Pálinka

Nem túl élvezetes olyan szeszesitalt inni, ami rossz minőségű alapanyagok felhasználásával készült. Ennél fogva inkább arra kell törekedni, hogy a kosárba valamilyen finomság kerüljön. Az Árpád Pálinka beváltja a reményeket, tehát érdemes sort keríteni a megvásárlására.

Az idrinks.hu weboldal alkalmat biztosít erre, ezért elsősorban itt kell körülnézni. Egyedi palackos formában is sort lehet keríteni a megrendelésére. Rengetegen kedvelik az Árpád Pálinka mézes típusát.

Változó, hogy melyiknek milyen hosszú az érlelési ideje. Különleges gyümölcsök (pl. faeper, kökény, pirosribizli) felhasználásával készült típusa is létezik. Az ára kissé magasnak tűnhet, de a kiváló minőségért cserébe, érdemes pénzt kiadni. 0,35 vagy 0,5 literes változatban van lehetőség megvásárolni.

Az Árpád Pálinka körülbelül 40% alkoholt tartalmaz, de vannak ennél erősebb típusok is. Például a dupla barackágyas fajtájában 60% alkohol van, ezért érdemes elővigyázatosnak lenni a fogyasztásánál. Ünnepi alkalmakkor szinte kötelező inni belőle.