Mikor kezdődik a stílustanácsadás Budapesten?

Szponzorált tartalom

Stílustanácsadás Budapesten

A hölgyek többsége vágyik arra, hogy egy igazán hozzáértő szakember segítségével megújíthassa a ruhatárát. Ennek ellenére, sajnos kevesen szánják rá magukat arra, hogy ténylegesen időpontot foglaljanak. Pedig a stílustanácsadás Budapesten igazán hasznos.

Keszler Ágnes már hatalmas tapasztalattal rendelkezik, ezért érdemes őt megkeresni. Óbudán áll a hölgyek rendelkezésére, a kért időpontban. Ez azt jelenti, hogy a szoros időbeosztással rendelkező hölgyek is segítséget kaphatnak a ruháik kiválasztásához.

A stílustanácsadás Budapesten először abból áll, hogy a szakértő megállapítja, hogy a testalkat alapján milyen ruhák és kiegészítők kiválasztása ajánlott. Ezt követően jön a színelemzés, hiszen az is lényeges, hogy milyen árnyalatú ruhadarabokból áll a gardrób. Meg kell említenünk azt is, hogy a szakértőtől kérhető sminktanácsadás is.

Ezzel tehető igazán különlegessé a megjelenés. A néhány órás tanfolyamon hétköznapi vagy alkalmi smink elkészítésére nyílhat lehetőség. A stílustanácsadás Budapesten igazán rövid időn belül elérhető.