NKH vizsga OKJ-s képzéssel

Szponzorált tartalom

Földmunkagépek kezelése

Egy jogosítvány megszerzése már alapfeltételnek számít a 21. században. Ám sohasem tudhatjuk, hogy mikor válik szükségessé valamilyen gépkezelői vizsga. Abban az esetben, ha már ezeket sikeresen vettük, akkor az iskolánk OKJ-s képzést biztosít NKH vizsga letételére.

Amennyiben sikerült, akkor a legújabb besorolás szerint vezethetünk targoncát, emelőgépet és földmunkagépet is. A megszerzésével nagyban növelhetjük az esélyeinket a munkaerőpiacon.

Abban az esetben, ha már áldozunk az időnkből és a pénzünkből egyaránt, akkor érdemes egyszerre többet is letenni, mivel eltörölték a korlátozást. Az általunk kínált NKH vizsga alkalmával 3 gépcsoport választható, amiben elkülönítették az önjáró emelőgépeket, a földmunkagépeket és a targoncákat.

Amennyiben szeretne NKH vizsgát tenni, annak az a feltétele, hogy már előzőleg rendelkezzen nehéz- vagy könnyűgép kezelői oklevéllel, illetve megfelelő OKJ bizonyítvánnyal. Keresse fel honlapunkat, amennyiben további információkra lenne szüksége, készséggel állunk rendelkezésére!