A dugulás nem tréfa, azonnal szakembert kell hívni

Szponzorált tartalom

duguláselhárítás dunakeszi

duguláselhárítás dunakeszi

A kis csapatunk ismét összegyűlt, mindenki nagyon izgatott volt, hogy újra együtt lehetünk. Az egyik haverom elővette a legújabb kedvenc borát, amit nem rég fedezett fel, mindannyian kíváncsian kóstoltuk meg és azt kell mondanom, hogy valóban nem találni semmilyen kivetni valót benne.

A másik haverom arról beszélt, hogy gondot okozott neki a duguláselhárítás dunakeszi lakásában, végül az interneten talált egy céget, amelyről a vélemények nagyon pozitív hangvételűek voltak, így nem is habozott, egyből telefonált a cégnek, és meglepetésére két órán belül a szerelő már ott volt nála. A telefonban is mondták a duguláselhárításra dunakeszire igyekeznek mielőbb kiérkezni, de nem gondolta, hogy ilyen gyorsan össze fog jönni. Mindezek tetejében a szakember gyorsan és hatékonyan vetette bele magát a munkálatokba, és egy óra alatt sikeresen elhárította a problémát. Teljesen elképedt ezen és nagyon meg volt elégedve a szakember által végzett minőségi munkával, látta rajta az első perctől, hogy megbízható és végig nagyon odafigyelt a részletekre, emellett, ami manapság már nagyon ritka, tisztaságot és rendet hagyott maga után. Adott néhány jó tanácsot is annak érdekében, hogy elkerülhessék az újabb dugulást, de persze biztosította őt arról is, hogy ha még is bármikor újra előjön a probléma, a cégük készséggel áll a rendelkezésükre.

A haverom nagyon meg volt elégedve a céggel és szakemberrel, az est folyamán többször hangoztatta, hogy milyen alapos, jó fej, gyors és profi volt a hozzá kiérkező duguláselhárítással foglalkozó szakember. Mindenkinek csak ajánlani tudja őket, örül, hogy léteznek még ilyen korrekt szakemberek. A cég a duguláselhárítás mellett számos már otthon keletkező problémára bevethető, így bármilyen vízzel, fűtéssel vagy gázzal kapcsolatos hiba történik a házba, ki lehet őket hívni, de persze nem csak hibaelhárításban tudnak segíteni, készülékek cseréjében és karbantartásában is állnak rendelkezésre.