A4 íves etikett címke.

Szponzorált tartalom

etikett címke

etikett címke

Tezeko, Avery Zweckform, Herma. Ismerősek ezek a márkák? Ha igen, akkor bizonyára már volt dolgod a címkézéssel, ugyanis ezek mind etikett címke márkák. Az A4-es méretben elérhető címkék alkalmasak beltéri körülmények között történő felhasználásra.

Manapság már mindent felcímkézünk, aminek megvan a maga oka. A címkéken különböző információkat jeleníthetünk meg vagy éppen tárolhatunk a vonalkódok esetében. Sokrétű felhasználást tesznek lehetővé, aminek köszönhetően más és más területeken lehet használni a címkéket.

A normál etikett címke mellett van hűtőházi és visszaszedhető ragasztóval ellátott változat is, amelyek segítséget nyújtanak abban, hogy tartósan és hatékonyan lehessen a címkéket használni eltérő körülmények és igények között.

Az öntapadós etikett címke méretek szempontjából egyaránt rugalmas megoldásokat kínál. Akár gyakran, akár ritkán kell címkét ragasztani a termékekre, minden esetben minőségi lehetőségekkel tudnak szolgálni ezek a címkék.

A Duna Shop nem ma kezdte a szakmát, így hát rengeteg termékkel tudnak szolgálni a kellékanyag kategóriában. Ha megbízható helyről szeretnél rendelni etikett címkét, akkor velük könnyen megtalálhatod a számításaidat, bármilyen típusú matricára is lenne szükség!