Egyre fontosabbá válik a biztonság.

Szponzorált tartalom

pannon-safe

pannon-safe

A szombat délelőttömet úgy határoztam, hogy magamra fogom szánni, töltök végre egy kis időt saját magammal. Micsoda paradoxon, hogy az ember saját magával van a legkevesebbet és mégis állandóan magunkkal vagyunk. A mindennapi problémák, a munka, a sok program és teendő mellett viszont valóban kevés időt szánunk magunkra, hogy feltöltődjünk, regenerálódjunk és harmonikus kapcsolatba kerülhessünk a testünkkel, lelkünkkel és az elménkkel egyaránt. Így történt, hogy elhatároztam ezt a szombati olvasós, sétálós, kávézós napot. Lementem a sarki kis kávézóba, vettem egy nagy bögre kávét, leültem elszürcsölni, közben pedig nézelődtem, gondolkodtam, megpróbáltam kikapcsolni. Miután megittam felálltam és elindultam sétálni.

Szép délelőttöt töltöttem el, viszont amikor hazaértem, észrevettem, hogy a postaládámra van írva egy kis üzenet: Kedves Károly, a tárcáját a reggel a kávézóban felejtette. Megijedtem és meg is örültem, hogy megtalálták. Visszaszaladtam érte és közben elgondolkodtam. Mi lett volna akkor, ha nem találja meg senki? Vagy mi lett volna akkor, ha nem a kávézóban, hanem mondjuk az utcán hagyom el? Minden iratom oda veszett volna, a kártyáim és minden pénzem. Ekkor gondolkodtam el azon, hogy milyen fontos is biztonságban tudni az embernek a pénzét és a pénzügyi dolgait mindig, minden körülmények között. Hiszen óriási veszélyt rejt a pénzügyi világ sok apró ismeretlen, netán sötét zegzuga, valamint az óriási kínálat, a lehetőségek egyre szélesebb köre elbizonytalaníthatja még a legtudatosabb és a legtájékozottabb embert is.

Szóval, ha pénzügyi döntésekről, hitelekről, biztosításokról és megtakarításokról van szó, akkor nálam a pannon-safe jöhet csak szóba. Ebben a cégben maximálisan megbízom, hiszen nem egyszer segítettek nekem fontos és nehéz döntésekkor, amikor választás előtt álltam.

Amikor legelőször kerestem fel a Pannon-Safe Kft.-t, csupán egy utasbiztosítást szerettem volna kötni, amiben nagyon gyorsan, kedvesen és hatékonyan tudtak nekem segíteni. Fontos az alkalmazottak segítőkészsége, de elengedhetetlen a hozzáértés, a szakértelem és a profizmus is, ami minden alkalmazottról elmondható a Pannon-Safe Kft-nél. A cég egyébként 1999-ben alakult, egy egészen kis mikro vállalkozásból nőtte ki magát és ma már a pénzügyi piac, az alkusz piac egyik, ha nem a legmeghatározóbb szereplői lettek.

Ma már szolgáltatásaikat nem csak magánszemélyeknek kínálják, akik a lehető legkedvezőbb feltételeket keresik a számukra szükséges hitelek, biztosítások és megtakarítások megkötéséhez, hanem vállalatoknak és önkormányzatoknak is. Hiszen a vállalatoknak fontos a kiadások optimalizálása, amelyhez a pannon-safe professzionális külső támogatást tud adni, és az önkormányzatoknak pedig a a közbeszerzések lebonyolításában tudnak segítséget nyújtani.

Magánszemélyként minden olyan lehetőségnek utánanéztem az oldalon, amelyekben a cég a segítségemre lehet, hogy tudjam mennyire széles körben fordulhatok a pannon-safe társasághoz. Meglepő, hogy mennyire szerteágazó a szolgáltatásaik köre. Foglalkoznak kötelező biztosítással, méghozzá több mint 130 ezer élő biztosítási szerződést kezelnek. Foglalkoznak casco biztosítással, és jelenleg több mint 10 milliárd forintnyi casco biztosítást fizetnek ügyfeleik a biztosítóknak évente. A következő biztosítás, amivel foglalkoznak az a lakásbiztosítás. Jelenleg talán a legnépszerűbb és legszükségesebb a biztosítások közül. A honlapon talált adatok szerint, több mint 40 ezer darab lakásbiztosítás tapasztalatával rendelkeznek, tehát ilyen nagy mennyiségű tapasztalattal tanácsot adni és segíteni az újabb ügyfeleknek. A nyugdíj biztosítása sem elhanyagolható, és a pannon-safe már közel 90 ezer elégedett ügyfélt tudhat magáénak a nyugdíjbiztosítások tekintetében. Évente pedig több mint 10 ezer darab utasbiztosítást kötnek rajtuk keresztül. A vállalkozói biztosításokat tekintve pedig országszerte 30 ügyfélszolgálati irodával rendelkeznek. Végül, de nem utolsó sorban a hitelek és a megtakarítások széles köre, amellyel szintén óriási tapasztalattal foglalkoznak. Mindezekben segítenek az ügyfeleknek megtalálni a számukra legjobb hitelt és megtakarítási módot a lehető leggyorsabban, legegyszerűbben, probléma, stressz és aggodalommentesen. Hiszen már az okoz egy kisebb fejtörést – vagy nevezhetjük nagyobb kihívásnak is -, hogy ha az ember leül és elkezdi végignézni, milyen hitelfelvételi lehetőségek vannak a piacon jelenleg. Mindezek hihetetlen nagy tapasztalatra utalnak, így az ügyfelek is nyugodtabbak és bizalmasabbak lehetnek a cég irányában, hiszen nincsen olyan pénzügyi probléma vagy kihívás, amivel ne találkoztak volna.

A vásárlói elégedettségek pedig az előbbieket tökéletesen alá tudják támasztani. Ha valaki nem lenne biztos a döntésében, akkor van, ami meg tudja majd győzni, hogy ez a magfelelő cég, ha hitel vagy biztosítás ügyében kell döntenie. A pannon-safe oldalán megtalálhatóak a következőadatok: a megkérdezett 1577 emberből, 1491 mondta azt, hogy másoknak is ajánlaná a pannon-safe céget és szolgáltatásaikat. A megkérdezetteknek hatalmas százaléka, pontosabban 92 %-a mondta, hogy újból őket fogja választani, ha biztosítása szerződést köt majd. Már említettem az itt dolgozó szakembereket, hogy mennyire meg vagyok elégedve, de az ügyfelek véleményei ezt remekül meg is erősítik, alá is tudja támasztani, növelve ezzel a bizonytalanabb ügyfeleknek az elköteleződési hajlandóságát. Mivel 98%-ban mondták, hogy elégedettek a kollégák felkészültségével és a gyorsaságukkal is. 97%-ban mondták, hogy elégedettek a szolgáltatások magam minőségével, és 99%ban pedig azt, hogy a munkatársak segítőkészségével vannak nagyon megelégedve. Hiszen többnyire ezen a ponton áll vagy bukik, hogy az ember újra egy adott szolgáltatót fog választani, vagy másikat kell keresnie, mert nem tér vissza szívesen oda, ahol nem mutattak irányába érdeklődést és segítőkészséget. Végül pedig az elérhetőség, ami szintén sorsdöntő és ebből a szempontból is szinte maximálisan, 98%-ban voltak megelégedve az ügyfelek a pannon-safe társasággal. Ezek a számok engem is meggyőztek, és teljes mértékben alá tudom támasztani ezeket az adatokat, mert én magam is hasonlóan meg voltam elégedve az imént felsoroltakkal.

Szintén megtalálható a cég internetes oldalán az a rengeteg neves partner, akikkel dolgoznak és együttműködésben állnak, melyeknek köre folyamatosan bővül. Tehát abban is biztosak lehetünk, hogy az összes adódó lehetőséget számba véve segítenek megtalálni az ügyfeleknek a legkedvezőbb, legkényelmesebb, leginkább személyre szabott ajánlatot, hitelt vagy biztosítást.

De tudjátok mi a legjobb mégis ebben az egészben? Hogy nem kell azon aggódnom, hogy a pénzügyeimmel mi történik. Tényleg, vakon megbízom a pannon-safe-ben, és akár még az utolsó fillérjeimet is bátran, hezitálás nélkül a kezükbe adnám, de persze ez én vagyok, nem gondolkozhat mindenki egyformán. De én azt mondom, hogy nem könnyű, olyan szolgáltatót találni, akikben tényleg feltétel nélkül megbízhat az ember.

Szóval ennyi minden átfutott az agyamon, amíg a tárcámért loholtam vissza a kávézóba. Már a tárcámmal a kezemben, újra hazafelé menet hálát adtam az égnek, hogy meglett a tárcám és nem kellett minden kártyámból újat csináltatnom, és annak is hálát adtam, hogy annak idején ennyire tudatos voltam, és úgy döntöttem, hogy minden pénzügyemet kezeljék egy helyen ott, ahol mindig biztonságban tudhatom őket. Valamint, hogy a pannon-safe társaságot választottam mindig, amikor döntések előtt álltam. Így tudom, hogy a pénzügyeim mindig jó kezekben, jó helyen vannak, még ha el is hagyom a tárcám egy kávézóban.