Rafting Ausztria egyik legszebb helyén

Szponzorált tartalom

Rafting Ausztriában

Egy idő után a tengerpartot és a forró homokot is meg lehet unni. Pihenésnek remek választás egy napágyon rákvörösre pirulni, de ha valami izgalmasabbra vágyunk, akkor nem kell olyan messze utaznunk.

Remek szórakozás lesz a rafting Ausztria Salza folyóján, ami híres a smaragdzöld színéről és a gyorsfolyású vizéről. Aki elég kalandvágyat érez magában ahhoz, hogy teljesítsen egy közepes nehézségű 12-17 km hosszú távot, annak áprilistól kezdve egészen októberig áll a rendelkezésére a Fun Rafting csapata.

Biztosan örök élmény marad egy ilyen túra. A balesetvédelmi és evezési oktatás után eldönthetjük, hogy kétszemélyes kenuban szeretnénk megtenni a távot vagy a 6-8 személyes raft-hajóban, ahol a szakképzett túravezető irányításával kerülgetjük az utunkba kerülő sziklákat.

Akár 2 teljes napot is eltölthetünk a vadon szívében, ahol az első nap 3-4 óra raftingolás lesz a program, a második napon pedig egy közös bográcsfőzéssel zárjuk a túrát. A rafting Ausztria, Göstling and der Ybbs városkájából indul.