Többféle típusú motorkiemelő is van

Szponzorált tartalom

Motorkiemelő

Manapság az emberek munkáját a jó minőségű, erős gépek segítik, teszik sokkal egyszerűbbé. A gépjárműszerelő műhelyekben szinte kötelező eszköz a motorkiemelő, hiszen a szakemberek nap mint nap találkozhatnak olyan esetekkel, amikor éppen a motor javítására van szükség. Ezt egy profi gép nélkül meglehetősen nehéz lenne kivitelezni, azonban szerencsére manapság már nem kell nélkülözni az ilyen eszközöket.

Egy ilyen hasznos dolog is megvásárolható az internetről, mégpedig a raktarprofishop.hu webáruházból. Ha bármikor esedékes lenne a motorkiemelő megvásárlása, csak rendelni kell. Itt többféle típus is várja a vásárlókat attól függően, hogy milyen tulajdonságú termékre van szükség és persze attól is, hogy milyen összeget szánnak rá.

Az Erba egyszerűbb motorkiemelő típusa kiváló minőségű és ár/érték arányú, emelési magassága 25-2000 mm között van, a teherbírása 250-1000 kg között terjed. Az Erba mellett, megtalálható még a Protaurus összecsukható és a párhuzamos villával ellátott változata is.